Üdv, megérkeztél!

Csapatunkban Neked is van helyed!

A Photel ügyfélkapcsolati és ügyfélszolgálati megoldásokat nyújtó dinamikusan fejlődő cég, mely szakterületén a vezető vállalatok egyike, Közép-Kelet Európa szívében, Budapesten és Szekszárdon működik. Csapatunk több, mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.

Aktuális állásajánlatok

1

Válaszd ki, melyik városban vállalnál állást!

2

Válassz a felsorolt pozíciók közül!

3

Kérlek töltsd ki a mezőket és küld be a jelentkezésed!

  Minta letöltése

Adatvédelmi nyilatkozat

A Photel Kommunikációs Zrt. (továbbiakban: Adatkezelő) kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kezeli az üzenetet küldő látogató (továbbiakban: Felhasználó) személyes adatait, melyet minden elvárható módon megvéd harmadik személytől.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A látogató az üzenet küldésénél kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Érintettek köre: üzenetet küldő látogatók

A kezelt adatok köre:

Az adatgyűjtés célja: kapcsolatfelvétel a Felhasználóval

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: a Photel Kommunikációs Zrt. kapcsolattartó munkatársa

Az adatkezelés időtartama: Az elektronikusan tárolt személyes adatok a kapcsolatfelvételt követően 90 napon belül törlésre kerülnek.

A Felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél:

Ha korábban üzenetet küldött el, akkor az üzenethez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. Az üzenethez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a Felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a Felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a Felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

A felvétel menete

Application

Ha a számunkra küldött pályázati anyag felkeltette érdeklődésünket, lehetőséget adunk egy felvételi beszélgetésre, ahol személyesen is megismerhetünk.

Használd ki a lehetőséget a felvételi beszélgetés során arra, hogy megtudd szakmai tudásod mennyire felel meg a nyitott pozícióban támasztott elvárásoknak.

Mivel ez egy hosszú távú közös munka lehetőségének kezdete, fontos, hogy munkakörödben jól érezd magad és hogy mind szakmailag mind személyesen a legtöbbet tudd nyújtani.

Az első lépcsőn túljutottál? A Beküldött önéletrajzod és csatolt dokumentumaid felkeltették érdeklődésünket? Gratulálunk! Várunk egy előre egyeztetett időpontban, ahol alkalmad nyílik közelebbről megismerkedni lehetséges munkavállalóként is az Innovatiqua-val, bizonyosságot tehetsz rátermettségedről, lehetőséged nyílik pontosító kérdések feltételére a pozícióval kapcsolatban.

Hitelesség, őszinteség illetve a képességek, készségek, tapasztalatok valósághű bemutatása nagyon fontos számunkra.