Professzionális folyamatfejlesztés

Folyamat alatt azokat a tevékenységeket értjük, amelyek a hívás megkezdésétől a befejezéséig zajlanak. Egy telefonos ügyfélszolgálaton ide tartozik például:

Folyamatainkat állandóan fejlesztjük, és az Ön számára ez a nyereség legfőbb forrása!

Miért?

Megtakarítás

Ha egy kisebb ügyfélszolgálat egy hívást 5 perc alatt intéz el, mi ugyanazt az optimalizált folyamatokkal 4,5 perc alatt elvégezzük. Ez havi 100 000 hívásnál már 50 000 perc megtakarítást jelent, ami óriási, pénzben mérhető megtakarítást jelent!

Nagyon fontos, hogy a hívások nem azért rövidebbek, mert kevesebbet foglalkozunk az ügyféllel, hanem azért, mert kevesebbet várakoztatjuk. A tökéletesebb folyamatoknak köszönhetően gyorsabban azonosítjuk, nem kapcsoljuk át szükségtelenül másik munkatárshoz, rövidebb idő alatt megtaláljuk a megoldást problémájára. A gördülékenyebb ügyintézés egyben az ügyfél elégedettség egyik fontos forrása.

Hatékonyság

Munkatársaink a fejlett folyamatoknak köszönhetően egy órából több percet tudnak telefonbeszélgetéssel tölteni, mint a kis ügyfélszolgálatokon, vagyis a termelékenység itt jóval nagyobb. A hatékonyság akár 10-20%-kal is magasabb lehet!

Problémamegoldás az első hívásban (First Call Resolution)

A folyamatokat úgy alakítjuk ki, hogy a „first call resolution” aránya a lehető legmagasabb legyen, vagyis az ügyfelek azonnal megoldást kapjanak problémájukra, és ne kelljen újabb és újabb ügyintézővel beszélniük. Ez az ügyfél elégedettség egyik legfontosabb összetevője!

A Photel gyors, költséghatékony és eredményorientált munkával növeli ügyfeleinek elégedettségét és hűségét az Ön szolgáltatásával kapcsolatban.